به گزارش مشرق، چاقی رابطه مستقیمی با افزایش مشکلات مربوط به معده، روده و همچنین افزایش ترکیبات سمی داخل مغز دارد. در واقع چاقی عملکرد طبیعی بدن را دچار مشکل می کند و روی سلامت ذهنی هم تاثیرگذار است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم که راجع به تاثیر چاقی روی مغز با شما صحبت کنیم.
چاقی روی مغز و کلِ بدن اثر گذار است
چاقی می تواند باعث کاهش عملکرد مغز و تسریع فرایند پیری بشود و مشکلات مختلفی از جمله التهابات را افزایش دهد. چاقی همچنین باعث افزایش خطر آلزایمر در افراد نیز هست. از طرفی اضافه وزن؛ وضعیت متابولیسم بدن را تا حدی مختل می کند و مشکلاتی مانند خستگی های مزمن را هم به وجود می آورد که نه تنها به عضله آسیب وارد می کند، بلکه می تواند عملکرد ذهنی را هم کاهش دهد؛ در نتیجه چاقی روی سیستم های اصلی بدن تاثیر می گذارد و باعث می شود که به طور کل بدن نتواند عملکرد درستی داشته باشد، زیرا مغز درگیر شده است.
رابطه بین آلزایمر و چاقی
همانطور که گفته شد؛ چاقی می تواند باعث مشکلات ذهنی مختلف شود؛ همچنین خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد. در واقع ترکیبات بتا آمیلوئید با افزایش وزن در بدن بالا می روند که روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذار است و در نتیجه ممکن است فرد به بیماری های ذهنی؛ مثلِ آلزایمر دچار شود.
در چنین شرایطی مصرف پروبیوتیک می تواند موثر باشد که البته همه چیز باید طبق تجویز پزشکی اتفاق بیفتد.
دستورالعمل های رژیمی برای کاهش وزن
گاهی اوقات چاقی به خاطر عوامل ژنتیکی اتفاق می افتد و گاهی هم دلایل محیطی دارد. برای جلوگیری از چاقی و مشکلاتی که ایجاد می کند، بسیار مهم است که استراتژی هایی را در رژیم غذایی خود به کار بگیرید.
کیفیت غذایی تان را بالا ببرید تا کاهش وزن بیشتری را تجربه کنید.
بعضی از مکمل ها می توانند به فرآیند کاهش وزن کمک کنند؛ مثلا مصرف قهوه و چای یا اضافه کردن ادویه و طعم تندی می تواند کمک کننده باشد.
سبک زندگی ناسالم هم می تواند باعث تجمع چربی در بدن شود؛ به همین دلیل تغییر در رژیم غذایی و استفاده از یک روتین ورزشی مناسب می تواند نتایج رضایت بخشی را ایجاد کند.
منبع: ایسکانیوز